Korokán masszázs

2018 nyarán találkoztunk első ízben Albert Nóra Korokan masszőrrel. A masszázst a gyerekek szívesen és jól fogadták. Nóri személyisége pedig olyan, mintha mindig is ismertük volna.

A masszázst a növekvő támogatásoknak köszönhetően 2019 őszétől tudjuk rendszeresen biztosítani a gyerekeknek, havi egy alkalommal. A masszázs földön, matracon történik kellemes ruházatban, először hason, majd háton fekve a teljes testet kezeli nyugalmas zenét hallgatva közben.

A Korokan masszázs a shaolin szerzetesek öröksége, mely az izommozgatás segítségével, illetve a test különböző pontjainak ingerlésével a szervezet felborult egyensúlyát kívánja helyrehozni. Segíti az agy érését, kapacitását, a két agyfélteke összehangolását, a test és a lélek együttműködését. A fogyatékkal élő személyek esetében az energetikai egyensúly nem állhat fenn. A masszázs ezt a felbomlott egyensúlyt próbálja befolyásolni, lehetőség szerint helyreállítani.