2017. évben álmodtunk egy nagyot

Legyen alapítványunknak futócsapata! Mi, alapítók a kislányunkkal Zsófival 2016 tavaszán álltunk először rajthoz futóversenyen és annyira jól sikerült, hogy a futópályákon ragadtunk. Még szintén 2016 tavaszán Gergővel és Annával rajthoz álltunk Győrben a Színes futáson. Már úgy, mint alapítvány, de még nem egységes megjelenéssel. Ezt követően, 2016. nyarán Annával és Zsófival Sokorópátkán értünk célba.

2017.

évben az előző évi “bemelegítő” versenyek sikere után a Győr-Lipót futóversenyt teljesítettük váltóban Annával, Ninával és Zsófival. Ezen a versenyen 2 önkéntes futó csatlakozott hozzánk és volt már csapatpólónk is.

2017.

év novemberében a Sárvárfürdő Félmaratont váltóban teljesítettük változatlan összeállításban. Itt kapta a csapat az első elismerést, egy kupát, mint a legjobb kerekesszékes váltó.  A harmadik verseny ebben az évben szintén Győrben volt, a Karácsonyi rohanás. Mindhárom versenyen nagyon jól éreztük magunkat, óriási örömöt okoztunk a kacifántosoknak, természetes volt a folytatás.

2018.

évben jelentősen bővült a csapat létszáma, és egyre több versenyen vettünk részt, közös döntésünket követően új csapatpólónk is lett. Kacifántosok és további önkéntes futók csatlakoztak hozzánk, és nagyon jó hangulatú versenyeken vettünk részt. Minden egyes versenyen más és más felejthetetlen élményben volt részünk, pl. benne voltunk a tv-ben és fotókon a Vivicittáról szóló tudósításokban, meghívást kaptunk a Rábapatonai futóversenyre, Bősön szintén az egész csapat a szervezők vendége volt és minden kacifántos külön kupát kapott, Tárkányban pedig a csapat közösen kapott egy gyönyörű kupát, Bükön nyilatkoztunk a helyi tv riporterének stb.

2019.

évben tovább folytatódtak a versenyek, itt is nagyszerű versenyeken vettünk részt és szép élményeket szereztünk a futópályán kívül is, pl. Bősön hajóztunk és zsilipeltünk, meghívást kaptunk Gyulára a Fuss a sérült gyerekekért versenyre, ahol meglátogattuk a Százéves cukrászdát, a Gyulai fürdőt és a szarvasi Mini Magyarországot is, Bükfürdőn jó hangulatban piknikeztünk a verseny után, Visegrádon boboztunk stb.

2020.

évi versenyeket további új csapattagokkal kezdjük, 2 új önkéntes futó is segíti a kacifántosokat a célba érésben! A koronavírus miatt kialakult helyzetben sajnos sem az új futók, sem a régiek nem tudtak augusztus végéig rajthoz állni. Bízunk benne, hogy ősszel már célba érhetünk a kacifántosokkal!