Programok

Az alapítvány működése óta most kaptuk a legnagyobb összegű támogatást

Az alapítvány működése óta most kaptuk a legnagyobb összegű támogatást

Találtunk egy lehetőséget. Vagy mondhatjuk úgy is, szembejött velünk a közösségi médiában. És éltünk vele. Elsők lettünk!

A BioTech USA és az NN Ultrabalaton Charity 2021 közös kampánya a társadalmi felelősségvállalás jegyében a nemes szándékról és az összefogásról szólt. 

2021-ben már harmadik alkalommal biztosítottak lehetőséget az Ultrabalatonon részt vett futóknak, hogy jótékony célra adományozhassanak. Ezt kétféle módon tehették meg: a chipek letéti díját visszaváltás helyett felajánlották, vagy tetszőleges összeget adományozhattak. A sportolóktól összesen 1 159 000 forint gyűlt össze, amelyet a BioTech USA ötmillió forinttal egészített ki.

A hagyományokhoz híven ezúttal is az első három helyezett alapítvány részesült támogatásban. Az összegyűlt pénzadomány ötven százalékát mi kaptuk meg, 30 %-ot a második, 20 %-ot pedig a harmadik helyezett alapítvány. A jótékonysági akció végig az Ultrabalaton Facebook-közösségének bevonásával zajlott: kommentben ők javasolhatták az alapítványokat, közülük a szervezők kiválasztottak tízet, amelyekre egy erre a célra létrehozott weboldalon lehetett szavazni. Két hét alatt több mint húszezer szavazat érkezett, ránk 4735 . 

Nagyszerű volt ebben a kezdeményezésben részt venni, izgalmas volt a két héten át tartó kampányt végigvinni úgy, hogy a két hét során nem tudtok a részeredményeket és hihetetlenül örülünk annak, hogy nagyon sokan összefogtak értünk!