Programok

Az idei nyár sem múlt el nyári tábor nélkül

Az idei nyár sem múlt el nyári tábor nélkül

Ebben az évben már hatodik alkalommal szerveztük meg integrált napközis táborunkat Győrzámolyon, ezúttal a helyi Sportcsarnokban. Itt gyűltek össze hétfőn reggel a táborozók, összesen 38-an, köztük 12 kacifántos.

Fejes Timi és Pulai Niki táborvezetők irányításával a Hófehérke és a hét törpe mese volt a vezérfonal, a mesét követve játszottak együtt a kacifántos és az ép gyerekek. Hol a varázstükörről, hol a gonosz mostoháról, hol a törpékről, hol a királyfiról szóltak a játékok.

Minden kacifántosnak egy felnőtt segítője és egy ép gyerek barátja volt, így nagyszerű hármasok születtek.

Az ebédet követő pihenőben pedig a gyerekek egymás ez évi élménybeszámolóját is meghallgatták.

Minden évben, most is, a tábor legnagyobb eseménye a táborzáró ünnepség, erre készülnek nagyon a táborozók, egész héten egy mini előadást gyakorolnak és adják elő itt a szülőknek. Az előadás remekül sikerült! A hét zárásaként minden táborozó oklevelet vehetett át és közösen megnéztük a hét első négy napjának fotóiból összeállított videót.

Az ebédet a helyi óvodában fogyasztották el a táborozók, az ottani konyhai dolgozók nagy szeretettel és gondoskodással várták őket. A résztvevők ebédjének térítési díját ezúttal is, mint minden évben a Nemzeti Alapítvány támogatta, hálásak vagyunk nekik azért, hogy folyamatosan segítenek minket.

Győrzámoly község képviselőtestülete is segítette a tábort, térítésmentesen biztosította a törpék otthonát, a Sportcsarnokot. A tábort sok helyi magánember, a 63 Garden Kertészet, illetve az ÉTA Országos Szövetség is támogatta.

Köszönettel tartozunk azoknak a fotósoknak is, akik a hét egy-egy napján önkéntesen eljöttek hozzánk a táborba és megörökíttették, milyen is az, amikor egy a világunk: Simon és Boros Photography, Photoboutique – Hencz Andrea, Tóth Szabolcs (Tom Szabolcs), Sinkovits Maja és a J&J Fotó, Ondrejó-Németh Judit.

A fotósoknak köszönhetően rengeteg csodaszép kép készült a táborban, ezek a fb oldalunkon – augusztus első napjaiban – több posztban is láthatók, kérjük, látogassanak el oda és nézzék meg őket!