Rehabilitációs napokat tartottunk

Július második hétvégéjén Rehabilitációs napokat tartottunk.

Ezúttal is minden kacifántost Szabó Eszter konduktor, Varga Virág gyógytornász és Sörös-Szabó Nóra gyógymasszőr fogadott.

Ebben a 2 napban összesen 11 kacifántost mozgattak meg, akik mindannyian nagyon ügyesek, motiváltak és kitartóak voltak.

A Rehabilitációs napokat mindig várják a családok, a gyerekeknek jól esik egy kicsit mozogni, jól esik a masszázs, a szülők pedig tudnak a szakemberekkel konzultálni. Ez volt az első alkalom, hogy több életkorban kisebb kacifántos csatlakozott a programhoz, ezért a terapeuták mindkét nap tartottak 30 perces foglalkozásokat is, hiszen a kicsiknek a nagyok „tempója”, a 3×60 perc sok lenne, ők 3×30 percben vesznek részt az órákon.

A szülők, főként azok, akik első alkalommal vettek részt ezen a programon, szintén sok hasznos információval tértek haza, hiszen rendkívül fontos az egyéni fejlesztések kapcsán az adott szakember és a szülő folyamatos és konstruktív együttműködése.