Programok

Szülőknek szerveztünk programokat

Szülőknek szerveztünk programokat

2021-ben első alkalommal nyújtottunk be pályázatot szülőknek szóló programok támogatására. A pályázatot minden év tavaszán a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet írja ki.

A 2021. évben jött el az idő arra, hogy ne csak a kacifántosoknak, hanem magunknak is szervezzünk programokat. Nagyon vártuk a pályázat eredményét, volt miért, mert nyertünk! Óriási volt az öröm!

A programokat 2021. szeptemberében kezdtük, Tárnok Marica meseterapeutaként érkezett hozzánk. Az első meseterápiát a szabadban tartottuk, Győrújfaluban, a Sudár Birtokon. A program annyira jól sikerült, hogy a meseterapeuta kérésére a következő 2 alkalmat, januárban és márciusban zárt csoportban tartottuk, azokkal az anyukákkal, akikkel elkezdtük.

Októberben egyéni gyógytornán vehettek részt a szülők. Juhász Ildikó gyógytornász otthonra adott feladatokat elsősorban az anyukáknak és 1 fő édesapának megelőzés céljából.

Novemberben és 2022. márciusában tartottuk a legnépszerűbb programot, az egyéni gyógymasszázst, ami mindenkinek nagyon jól esett. Sörös-Szabó Nóra kezei alatt valamennyien felfrissültünk. Decemberben Tárnokra kirándultunk a Szabó Üveg Kft.-hez, ahol megtekintettük a karácsonyi üvegdíszek gyártásának folyamatát, mi is díszítettünk üvegeket és sokat vásároltunk. Február hónapban az Aranykapu zenekar felnőtteknek szóló koncertjén vettünk részt Győrben a Zichy palotában. Szép volt a helyszín, szeretettel fogadott minket a zenekar, énekeltünk is, jól éreztük magunkat. Áprilisban, a programsorozat zárásaként túrázni indultunk Győrújbarátról Nyúlra, a Szél fiai Fogadóhoz. Szép tavaszi napunk volt, valamennyien felértünk a Lila-hegyi kilátóhoz, kellemesen elfáradtunk, és megbeszéltük, hogy máskor is megyünk túrázni!