2017. évben álmodtunk egy nagyot

Legyen alapítványunknak futócsapata! Mi, alapítók a kislányunkkal Zsófival 2016 tavaszán álltunk először rajthoz futóversenyen és annyira jól sikerült, hogy a futópályákon ragadtunk. Még szintén 2016 tavaszán Gergővel és Annával rajthoz álltunk Győrben a Színes futáson. Már úgy, mint alapítvány, de még nem egységes megjelenéssel. Ezt követően, 2016. nyarán Annával és Zsófival Sokorópátkán értünk célba.

2017.

évben az előző évi “bemelegítő” versenyek sikere után a Győr-Lipót futóversenyt teljesítettük váltóban Annával, Ninával és Zsófival. Ezen a versenyen 2 önkéntes futó csatlakozott hozzánk és volt már csapatpólónk is.

2017.

év novemberében a Sárvárfürdő Félmaratont váltóban teljesítettük változatlan összeállításban. Itt kapta a csapat az első elismerést, egy kupát, mint a legjobb kerekesszékes váltó.  A harmadik verseny ebben az évben szintén Győrben volt, a Karácsonyi rohanás. Mindhárom versenyen nagyon jól éreztük magunkat, óriási örömöt okoztunk a kacifántosoknak, természetes volt a folytatás.

2018.

évben jelentősen bővült a csapat létszáma, és egyre több versenyen vettünk részt, közös döntésünket követően új csapatpólónk is lett. Kacifántosok és további önkéntes futók csatlakoztak hozzánk, és nagyon jó hangulatú versenyeken vettünk részt. Minden egyes versenyen más és más felejthetetlen élményben volt részünk, pl. benne voltunk a tv-ben és fotókon a Vivicittáról szóló tudósításokban, meghívást kaptunk a Rábapatonai futóversenyre, Bősön szintén az egész csapat a szervezők vendége volt és minden kacifántos külön kupát kapott, Tárkányban pedig a csapat közösen kapott egy gyönyörű kupát, Bükön nyilatkoztunk a helyi tv riporterének stb.

2019.

évben tovább folytatódtak a versenyek, itt is nagyszerű versenyeken vettünk részt és szép élményeket szereztünk a futópályán kívül is, pl. Bősön hajóztunk és zsilipeltünk, meghívást kaptunk Gyulára a Fuss a sérült gyerekekért versenyre, ahol meglátogattuk a Százéves cukrászdát, a Gyulai fürdőt és a szarvasi Mini Magyarországot is, Bükfürdőn jó hangulatban piknikeztünk a verseny után, Visegrádon boboztunk stb.

2020.

évi versenyeket további új csapattagokkal kezdjük, 2 új önkéntes futó is segíti a kacifántosokat a célba érésben! A koronavírus miatt kialakult helyzetben sajnos sem az új futók, sem a régiek nem tudtak augusztus végéig rajthoz állni. Bízunk benne, hogy ősszel már célba érhetünk a kacifántosokkal!

2020.

évi versenyeket további új csapattagokkal kezdjük, 2 új önkéntes futó is segíti a kacifántosokat a célba érésben! A koronavírus miatt kialakult helyzetben sajnos sem az új futók, sem a régiek nem tudtak augusztus végéig rajthoz állni. Ősszel két versenyen tudtunk részt venni, szeptemberben a Szigetköz Félmaratonon Mosonmagyaróváron, illetve októberben körbe futottuk Tatán az Öreg-tavat. Ez mindig nagy élmény a csapat minden tagjának.

2021.

Erre az évre is rányomta a bélyegét a pandémia. Tavasszal nem rendezték meg a versenyeket, először nyáron álltunk rajthoz Répcelakon. Itt most voltunk először, nagyszerű volt a verseny és a hangulat! Verseny után megnéztük a nicki műgátat. Szeptemberben Győrben az Arrabona futófesztiválon vettünk részt, ez nem verseny, hanem egy nagy szabadidős rendezvény a Barátság parkban. A következő verseny Sopronban volt, itt is most voltunk először és nagyon sokan szurkoltak nekünk! Még a Tűztorony alatt is átfutottunk a 7 km-es távon. Decemberben Börcsön álltunk rajthoz a jótékonysági Mikulás futáson.

2022.

Végre helyreállt a világ és a futóversenyek rendje! Ebben az évben sok új versenyen indultunk. Májusban kezdtük a szezont, Bősárkányban és Tatán, az elmaradhatatlan Öreg-tavi futáson vettünk részt. Majd következett a Maratonman versenysorozat egy új állomása, Bábolna és a hagyományos Győr-Lipót futás. Mindig nagy szeretettel várják a csapatot Bősön, két év után végre ott is rajthoz tudtunk állni. Szeptemberben Komárom-Komárno futáson, majd Kapuváron álltunk első ízben rajthoz. Szuper volt mindkettő! A Dunán és a komárnoi sétálóutcán átfutni nagyszerű élmény volt! Év végén Pápán, majd ismét Bősön voltunk, ahol a Mikulás várt minket és bulihangulatban fejeztük be az évet.

2023.

Folytatjuk!