Újra Bábos Mesekuckóra gyülekeztek a kicsi kacifántosok

Ezen a szombaton ismét Bonnyai-Birkás Szabina óvó néni, Bábos Mesekuckó foglalkozásvezető és Langné Felföldi Anna konduktor, AAK szakember várt bennünket nagy szeretettel tavaszváró, nyuszicsalogató együttlétre.

A délelőtt nagyon jó hangulatban telt: a bábok segítségével idéztük meg a húsvétot. Többek között megszagolgattuk a füstölt sonkát, főtt tojást, tormát, kalácsot.

Sajnos a kicsi fiú kacifántosok szombatra lebetegedtek, ezért Viola locsolt meg bennünket, így biztosan nem „száradunk el” jövő húsvétig. Az udvaron elrejtett csokoládé tojásokat együtt kerestük meg, és kommunikátorok segítségével jelezhették a lányok, ha megtalálták a saját vagy édesanyjuk finomságát. A foglalkozás végén visszarepültünk Meseországból a valóságba a hatalmas, színes kendővel.

Minden ilyen találkozás remek alkalom arra, hogy a gyerekek és a szülők is kapcsolatot teremthessenek egymással. Új ismeretségek, barátságok köttetnek, a gyerekek egymásban társat, mi, szülők pedig sorstársat, segítőt találunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük