Zuzmó-kavics-szupererő 2023.08.06

Második alkalommal vártuk nagyon az Élet Kis Virága Közhasznú Alapítványtól Zörgő Sárát és Honti Ágit.

Ezúttal még egy szintén vidám és pozitív hölgyet hoztak magukkal, Tóth Orsolya gyógypedagógust. Hihetetlen energiával érkeztek meg hozzánk, nagyon örültünk nekik! Ági és Sára a szülőkhöz érkeztek. Nem szeretik használni a coach, tréner, mediátor szavakat, mindketten az Előrevivő beszélgetésben hisznek. Ezúttal ez annyira jól sikerült, hogy számos témát jegyeztek fel, amivel legközelebb fognak hozzánk érkezni, mert a beszélgetés során kiderült, hogy melyikünk miben szorul segítségre, és ezeknek a nagy része tanulható, és meg fogják nekünk mutatni a módszereket, technikákat.
Mert lesz legközelebb, ebben biztosak vagyunk! Nagyon jól éreztük magunkat, jót beszélgettünk a szupererőnkről külön-külön, amihez a zuzmókat társítottuk. Nagyon jó volt belemerülni a zuzmó képek alkotásába, kövek, faágak, faforgácsok segítségével. Mindenki elégedett volt a saját művével, ami otthon kitüntetett helyre fog kerülni.
Várjuk a következő találkozást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük